Det här börjar gå vår väg

Veronica ringde nu på morgonen och lät överförtjust: ”Sven-Erland, hur lyckades du lura Morgan att ta ställning mot kongressbeslutet?”

Jag förklarade för henne att jag suttit nere på Pickwick med honom och kört en pepp om hur viktigt det är att i detta läge visa förmåga till handlingskraft – och hur bombdådet skulle kunna bli hans stora chans. Han köpte helt mitt resonemang om att det tar för lång tid om SÄPO skall behöva vänta på Wikileaks för att få ut information från FRA. ”Morgan, tiden för ansvar är nu: Om inte du agerar resolut så kommer landet att översköljas av en bombvåg” .

Dubbelkommandots odds stärks – tids nog får vi hantera det problem Morgan skapat genom att ytterligare underminera Partiets varumärke. Det här riskerar att bli lika långlivat i folkminnet som Monas linjetal.

4 kommentarer Lägg till

 1. larserick f skriver:

  Just så ja. Nu har s fått sin starke ledare.
  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/12/morgans-lysande-id%C3%A9.html

  Eller kommer att få…. eller ?

 2. Jesus Christus skriver:

  Jag ser bara möjligheter i den vindflöjeltaktik som Mona initierat och som Morgan nu också tagit upp! Genom att inta motsatt ståndpunkt i samtliga ärenden nu direkt efter valet, kan man inför nästa val trovärdigt hävda att ”det är som vi sagt förut”, vad det än gäller! Med pekfingret i luften väljer man åsikt från antingen september 2010 eller december 2010. Det är något av en TOTALTRIANGULERING vi ser – genialt! Du och Veronica bör också titta närmare på denna taktik, för att inte tappa momentum i kampen om Partiledarposten (posterna)!

  1. Sven-Erland skriver:

   Möjligheter, förvisso – men vi öppnar också för att bli huggna i ryggen: Att Morgan i efterhand kan säga att allt var Västros fel, oavsett vad som händer.

 3. Sven-Eric Forsén skriver:

  Det börjar osa katt inom rörelsen. Men jag lovar att stå upp för Sven-Erlands linje – om nu Veronica är med på vagnen. Örebros stolthet – our one and only Eva-Lena Jansson – är på krigsstigen. Men Morgan hukar. Nu hänvisar han till O-nä-din-linjen. Jag har försökt tolka hur den fungerar. Svaret är lika klart som mångtydigt. O kan stå för blodgruppen O, som fungerar på alla personer vid blodvite. Och resten säger sig självt. ”Nä´jag är på din linje” – är en diplomatisk helgardering – som kan omfatta hela det politiska spektrat och regnbågsrörelsen. Vilket till och med får vår vän samen att komponera en hedersjojk. Vår kamp går vidare. Den står aldrig stilla och stampar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s