Ohly – kapitalets kolportör

Nu är högerns köpta lakejer ute i ogjort väder igen – och kritiserar Partiet för räddhågsenhet och en skriande brist på självförtroende.

Dumheter – Kampen fortsätter!! Vänta bara till jag skickar Veronica att bita Ohly i benet – då skall han få se på räddhågsenhet!

PS – Niklas, en ovanligt illa formulerad debattartikel av dig. Var finns glöden? Var finns Kampen? Svenskt Näringsliv kan inte bygga ett solidariskt Sverige med den där bristen på passion.

7 kommentarer Lägg till

 1. Sven-Eric Forsén skriver:

  Lars Ohly fortsätter sin kamp på egen hand . Han låter sig inte lockas av högerns dissonanser. Konturerna är nu så lösa i kanten, att sossar och moderaters – brist på ideologi – flyter samman. Nu krävs en ny manlig härförare, eller att våra amasoner helt tar över. Självförtroendet är på topp, inom olika delar av rörelsen. Det råder dock en visst skillnad i – vad som är att betrakta som – verk eller värk. Embryot till den nya moderna it -socialismen finns. Sifo stakar ut vår framtid och MP:s språkrör vägen dit. Som en Fågel Fenix ser vi en ny gryning. Och den nya skapelsen Socialmiljöpartiet träder ut i ljuset. Äntligen ett parti för alla. Vi skall hedra Mona Sahlin! Ty det var hon som lade grunden till denna lösning.

  1. Sven-Erland skriver:

   Socialmiljöpartiet – lysande. Sprid inte denna idé utanför vår hängivna krets – det skall bli Veronicas och mitt triumfkort inför kongressen!

 2. Jesus Christus skriver:

  Det är många som vill positionera sig kring de tynande köttgrytorna nu. Om det är av övertygelse eller mot betalning från Svenskt Näringsliv är omöjligt att veta. Monica Green lanserar hursomhelst ett KONKURRERANDE DUBBELKOMMANDO idag – två kvinnor dessutom! Två för mig okända storheter, men Monica har gjort sedvanlig, grundlig analys: ”Jag har talat med partikompisar om de två och är inte ensam om att tycka så här.” Vad är din och Veronicas kommentar till detta..?

  http://www.expressen.se/nyheter/1.2260317/nytt-kvinnligt-radarpar-foreslas-i-s

  1. Sven-Erland skriver:

   Min kommentar? Att Eva Nordmark förmodligen har bättre saker för sig. Jag kollade med Stefan Löfvén om han hört något om detta inom LO, men hans kommentar var ”oroa dig inte för det där, Sven-Erland, sätter man i hop två k*rringar så blir det snart bråk”

   1. Jesus Christus skriver:

    Ja, och i det här fallet verkar det ju i praktiken bli 3 k*rringar, när Monica ska få återbäring för sin lansering… Det låter som att det skulle kunna bli… rörigt. Den goda nyheten är ju att DUBBELKOMMANDO verkar vara den etablerade och allenarådande lösningen på Partiledarproblematiken!

 3. Svea skriver:

  Eftersom du, Sven-Erland står för de mest progressiva tankearbetet för närvarnade inom partiet gissar jag att du inte räds en trekantslösning med dig mitt emellan eller är jag ute och trampar?
  BtW är Sosta alltid stängt när jag kommit loss, kan jag plocka upp kampanjmaterialet på Riche, högra, nej vänstra istället?

  1. Sven-Erland skriver:

   Vår plan är att Veronica skall kringränna Ohly på vänsterflanken – och ta över hans väljarbas. I mitten kan inte jag stå – nej, det vore att förhäva sig: Den platsen är vikt åt den unge Olof Palme! Men det är klart – din liknelse är smickrande.

   Naturligtvis kan du plocka upp materialet på Riche – både högra och vänstra ingången (svinfylking). Prata med barchefen Calle Carboni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s