Den Store på Torp är oroad

Jag träffade Den Store på Torp över en kopp kaffe i morse – han var oroad. ”Du förstår Sven-Erland, alla som är minsta pålästa vet att USA har Usama bin Ladin liggande i ett av frysrummen i Langley – insvept i bacon”.

Han suckade. Jag förstod inte riktigt vad han avsåg, men han fortsatte: ”Min bedömning är att de plötsligt kommer att ”hitta” honom i något gömställe i Pakistan när den amerikanska inrikespolitiken så kräver”. Jag förstod fortfarande inte vad han menade, men han förklarade – ”förstår du inte, Sven-Erland, det kommer naturligtvis att ske den andra maj, vilket kommer att slå undan benen på Partiets nystart”

Jag ursäktade mig vänligt och tänkte att GP har börjat tappa greppet därute på Torp. Har han blivit någon slags privatspanare nu också?

6 kommentarer Lägg till

 1. Erik Laakso skriver:

  Det där var så detaljerat profetiskt så det nästan var otäckt.

 2. Jesus Christus skriver:

  Det hela är naturligtvis utfört på Reinfeldts begäran. Det finns inga gränser för hur lågt Alliansen är beredd att sänka sig för att förstöra för de godhjärtade och progressiva medborgare som ännu inte gått över till Den Mörka, Egoistiska Sidan. Att samarbeta intimt med CIA… det är sådant som bara uttalade fascistregimer gjort hittills. Nu har Borgarsvinen i Sverige sällat sig till dem. Vämjeligt.

  1. Sven-Erland skriver:

   Sannolikt har de tagit stöd av JKL – och Persson.

 3. Hummel skriver:

  Detta är enastående insiktsfullt av GP må ja säga. I och för sig, som före detta statsminister har han väl full insyn i USAs kanaler. Vi har ju genom wikileaks fått lära oss en massa om vad USA har beställt av Reinfeltds marionettregering. Troligen var GP lite kaxigare på sin tid och begärde ständig access från andra sidan som motprestation.

 4. Olah Örtengren skriver:

  Släng er i väggen, Nostradamus och Saida… Sven-Erland ist da shit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s