Birgitta Dahl återuppstånden

Det är snart påsk och här på Partikansliet har vi fått vår egen sekulära uppståndelse: Vi håller på att tömma ur lokaler och flytta runt, men anledning av Partiets dåliga ekonomi. Idag på morgonen öppnade vi en låst dörr längst ned i korridoren som jag alltid trott varit något slags förråd – men det visade sig att Birgitta Dahl satt därinne, med en färdigskriven artikel om kärnkraften från 1987.

Det enda som behövde göras var att uppdatera artikeln med regeringens beslut 2010. Argumentationen i artikeln är nu glasklar: På tal om beskedet att nya reaktorer skall tillåtas klargör artikelförfattarna att den ”borgerliga regeringen skapat ytterligare osäkerhet om Sveriges framtida energiförsörjning”.

Kampen fortsätter!!

PS – Stefan Löfvén ringde under eftermiddagen på annandag påsk och var ursinnig: ”Sven-Erland – jag hörde att ni återfunnit Birgitta Dahl däruppe på kansliet, men hur f*n kom du på tanken att ni skulle släppa lös henne? Det här får du reda ut om du skall hoppas på fortsatt Partistöd från LO!”

3 kommentarer Lägg till

  1. dogbone skriver:

    Men om kärnkraftsavveckling är Rörelsens nuvarande underbara linje, hur ska de fattiga barnen klara sig utan att kunna pyssla med datorspel, sms eller fejsbok hela dagarna – eller rent av ha ljuset på för att kunna läsa en vanlig bok? Detta är skrämmande. Jag skäms. Tar inte Dahl & Co ingen hänsyn alls till de fattiga barnen?

  2. Dyngve skriver:

    Ja, vi vet ju alla att de riktiga stora energislukarna i samhället är datorer, mobiltelefoner och lampor. Pappersfabriker och stålindustrier drivs ju av proletariatets goda vilja och behöver ingen annan energi!

  3. Uffe skriver:

    Tanten Dahl är inte återuppstånden. Hon har varit i Kambodja och bett personligen varje kambodjan om ursäkt för att hon och Jan Myrdal, förhärligade Pol Pots massmördande! Det tar lite tid, men nu är hon åter och kanske kan förhärliga Stalin eller någon annan massmördare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s