Vinnaren utsedd – The Most Independent Blog Award 2011

Den är med glädje och tacksamhet jag idag har tagit emot priset The Most Independent Blog Award 2011 – direkt ur Sofia Arkelstens hand vid den högtidliga ceremonin under fikapausen på café Kladdkakan på Stora Nygatan.

Juryns motivering ”För att med framgångsrikt länkhoreri dragit till sig lurkare från alla politiska läger som sitter och kluckar av skratt när partikamrater häcklas i bloggen” var mycket glädjande – men mest gladde jag mig åt Johan Westerholms uppskattande ord ”Den där förbannade Sven-Erland är inte medlem i Partiet, det måste spridas i bloggosfären. Våra bloggare på s-info måste skyddas. Som det nu är sitter Sven-Erland och copy-pejstar inlägg från s-info direkt i sin egen blogg – och kallar det satir. Han är utesluten – mer oberoende än så kan man ju inte gärna bli!”

En kommentar Lägg till

  1. Denize skriver:

    Grattis till priset! Det är du verkligen värd. Blev den där Greider avundsjuk nu? Det låter som att du drar till dig läsare från både den goda och den onda sidan i politiken. Det är bra, för din retorik kommer att övertyga varenda läsare, och snart kommer Partiet att uppnå 99% av Folkets röster, precis som det skall vara i sant socialistiska länder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s