Hjo Labour – Kampen fortsätter

Som mina trogna läsare kommer ihåg så har vi analyserat valresultatet från extravalet i Västra Götalandsregionen i detalj – och observerat att vi tappade väljare i Göteborg och storstadsområdet, men ökade i glesbygden på Västgötaslätten. Vi sätter därför in ett progressivt reformprogram i Västra Götaland, riktat mot storstadsregionen. (om man nu skall kalla Göteborg för storstad).

Här skapas i natt ett socialt och ekologiskt ohållbart Göteborg.

Vår bedömning är att vad vanligt folk framförallt behöver är en fungerande kollektivtrafik – och högern har dragit upp den avgörande politiska stridslinjen: Spårvagnen!

Vi vill därför sätta stopp för högerns vurmande för spårvagnarna. Göteborg behöver en ekologiskt uthållig kollektivtrafik. Varnande röster har redan höjts i debatten – ingen kommer att vilja bo i Göteborg om 100 år. Och ingen stockholmare vill egentligen att den urbana medelklassen skall blandas upp med några hundratusen göteborgare i exil.

Vi vill därför göra Göteborg till en modern, socialt och ekologiskt ohållbar, storstad.

Vi har högre ambitioner för Västra Götaland: Inatt kommer vi därför att riva upp spårvagnsrälsen längs hela sträckningen mellan Redbergsplatsen och Ejdergatan. Rozgar Mohammad-Ali och Gösta Brunnander vid SSU Göteborg har hjälpt mig genom att sätta ihop en liten grupp motiverade SSU:are som kommer att ge sig av vid midnatt med brytspett, arbetarkepsar och kamplust. Klarar de av detta så kan de räkna med att bli antagna till SSU-4, kursen för militanta SSU:are.

Kampen fortsätter!!

Dessa unga Partikamrater i Angered har fått nog - och tänker sätta stopp för högerns spårvagn!

En kommentar Lägg till

  1. Jesus Christus skriver:

    Blir nästa steg att bygga en Tunnelbana i Göteborg, sen när de småborgerligt pråliga spårvagnarna äntligen försvunnit? Vore i så fall bra att ha ett festligt, götlaborgligt namn på det hela. Typ Undergången, eller nåt sånt. Sätt en arbetsgrupp i Kållestan på det à s à p!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s