Juholt dementerar

Juholt, vår Partiordförande!! är nyss hemkommen från New Delhi – och har faxat in till Partikansliet för att dementera ryktet att han medvetet skulle ha iscensatt bostadsskandalen, bara för att ha något som överskuggade presentationen av Partiets budgetförslag.

”Det där låter snarare som en plan Per Schlingmann skulle ha kommit på”, kommenterar Juholt, ”jag kan bara säga att det var tur att det skedde. Nu slapp ju Tommy stå där och stamma”.

Annonser

7 kommentarer Lägg till

 1. Sven-Eric Forsén skriver:

  Självklart bör Per Schlingmann ta konsekvenserna av Moderatenas falska historieskrivning. Aldrig har Håkan och Mona varit lika nöjda samtidigt. Det finns de som gärna skulle se dem som ett par i ett delat ledarskap. Vilket inte alls anses behövas längre. De har båda fått uppleva massmedias exempellösa förföljelser av dem. Troligtvis iscensatt av Per Schlingmann och hans vapendragare på de borgerliga tidningarnas redaktioner. Det är beklagligt att Sofia ensam får bära skulden för M:s trojkas – Per Schlingmann, Fredrik Reinholt och Anders Borgs – försök att lura i eleverna en helt ny historieskrivning än högerns smutsiga förföljelser av arbetarklassen. Och Jan Björklund tycks skita i allt. Han verkar inte ha en aning om Karl Staaffs insatser i samarbete med Hjalmar Branting. Vakna Björklund och studera ditt partis och Sveriges historia!

 2. Åke Johansson skriver:

  H&M S-språkrören som skulle kunna vara ett radarpar

 3. Åke Johansson skriver:

  H&M i sanning ett radarpar av socialdemokratiska språkrör

 4. Maj-Gull Ahlmén skriver:

  Bojarernas fräckhet vet inga gränser! Se bara vad upprörande tidender från norröna partidistrikt!

  http://robert-uitto.blogspot.com/2011/10/haxjakten-pa-politiken.html

  1. Sven-Erland skriver:

   Verkligen upprörande – framförallt den usla hanteringen av det svenska språket. Det råder ingen tvekan om att det måste röra sig om en högerlakej som gått i Björklunds katederskola!

   1. Maj-Gull Ahlmén skriver:

    Ack ja … !!! Trots detta utanförskap förmår Robert Uitto anföra de jämtländska kadrernas oerhörda kamp mot såväl Bondeförbundets folkföraktande lakejer, som IT-högerns nyliberalt neokonservativt orienterade segregationssträvanden … !!!

    http://robert-uitto.blogspot.com/

 5. Stina-Lisa Svensson skriver:

  Jag vill instämma med Jesus. Högerpressen gör sig lustig över Vår Håkan!. Vår Ordförande!!
  Hans hantering av kostnadsersättningar visar ju att han är en politiker av internationellt format.

  Tycker dock inte att man skall låta sig inponeras av Indien och vad deras politiker kan.
  Jag var där med en studieresa som ABF arrangerat. De där indierna visade inte någon tacksamhet mot representanter för ett gammalt givarland!! Verkade mest göra sig lustiga över oss när de inte trodde vi hörde dem. Dessutom visade det sig att de inte alls var något vidare bra på engelska, trots att det står så i böckerna. De hade väldigt svårt att förstå vår fina grunskoleengelsska!! En del av dem viskade tom att man nog måste kunna svenska för att förstå vår engelska. Fy vad fräck!!

  Jag tror det kommer att visa sig att det är Vår Håkan!! som kan lära dem ett och annat. Hitills har borgarpressen inte lyckats visa att Ordförande Håkan!! smusslat annat än småpengar, medan de klantiga indierna blir ertappade med stora belopp hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s