Juholt börjar bli skärrad

Nyheterna färdas fort häruppe i Västerbotten: En skoterkurir kom nyss från Umeå med nyheten att Juholt varit där idag. Han har tydligen hört talas om det starka stöd som min kampanj som motpåve, förlåt motpartiledare, fått även längs kusten och gjorde en blixtvisit för att be om ursäkt på nytt.

Tydligen hade föreställningen varit uppskattad – publiken hade skanderat omstart, omstart och Juholt, vår Partiordförande!! hade bett om ursäkt flera gånger.

Föreställningen i Umeå var uppskattad - publiken skanderade omstart, omstart och Juholt, vår Partiordförande!! bad om ursäkt flera gånger.

Åke menade dock att jag inte behöver oroa mig för minskat stöd längs kusten – att Juholt inte är särskilt uppskattad i vare sig Ume eller Lule, vilket naturligtvis känns betryggande.

Kampen för att återföra Partiet till sina ursprungliga värderingar fortsätter – mot Juholts vänstersväng som kom av sig!

En kommentar Lägg till

  1. Jesus Christus skriver:

    Jag tror att du lugnt kan fortsätta din kampanj, Sven-Erland, utan att bekymra dig för moteld från Juholt. Han har fullt upp med att organisera sin ”Förlåt-mig-för-att-jag-bad-om-Ursäkt”-turné, som tar vid nu när Håkan kommit på bättre tankar, ångrat att han bad om ursäkt och abrubt avbrutit ”Förlåt-mig”-turnén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s