”Jag skall prata med valberedningen”

Onsdag morgon – jag har äntligen fått tag på Den Store på Torp och berättat att Bildt är villig att ställa upp för Partiet om valberedningens ordförande ringer.

”Det är fantastiskt”, säger Den Store, ”Ingen vore bättre att ersätta Juholt än Bildt. Han är ju så jävla dålig, grabben. Nästan i nivå med Håkan”.

Jag frågade om han menade allvar.

”Allvar? Naturligtvis. Han är verkligen så jävla dålig. Dessutom har Bildt en avgörande fördel:  Han har ju redan tjänat in sin förmögenhet genom diverse tvivelaktiga styrelseuppdrag. Han har redan en jättevåning på Karlavägen och kan därför ägna sig åt att vända Partiet i stället för att fundera på hur han skall avgå och få råd med att skaffa en herrgård”.

Jag erkände att det var onekligen avgörande faktorer.

Den Store fortsatte: ”Jag har för övrigt hunnit prata med Veronica Palm. Hon tycker som jag. Hon överväger till och med att anmäla Juholt till Partiets uteslutningskommitté. Han har ju uttalat åsikter som går stick i stäv med Partiordförandens. Gång på gång dessutom. Sådana medlemmar kan vi inte ha kvar i Partiet”.

”Jag skall prata med valberedningen”, avslutade den Store på Torp, ”men nu måste jag sluta – min räkomelett med bacon håller på att kallna”.

4 kommentarer Lägg till

 1. Martin skriver:

  Vi måste intensifiera det interna krypskyttet. Endast så kan ideerna om ett framtida Sverige utmejslas.
  Den kalla Högern står tom på ideer. Den förmår endast vårda sina tillkortakommanden.

  Med spetsen mot Framtiden!

 2. Flink,Flank,Flunkit skriver:

  …vadå med spetsen mot Framtiden?
  Var det inte …mot evigheten på gummimadrasser?
  Faaan att man skall ta så fel eller är det korttidsminnet som flinkat undan….kanske sunken i botten.

 3. Sven-Eric Forsén skriver:

  Leif Pagrotsky har nu fått i uppgift att räta sosseskutan på rätt köl. Både Håkan Juholt och Waidelich har lovat att hörsamma Paggans råd. Veronica har visserligen några egna förslag, men dessa får vila till dess att Jonas Sjöstedt har hållit sitt linjetal. Något som lovordas av ett samlat VU. Dessutom får detta även stöd från Thomas Östros. VU:s åsikter är lag för mig förklarar han för Lena Mellin, som enligt gammal vana vill ha garantier om Juholt.

 4. David H skriver:

  Har dock tveksamheter kring Bildt. Han är ju trots allt en barnamördare, vilket med all önsvärd tydlighet framgår av den här låten som sprids inom rörelsen som löpeld just nu.

  Äntligen får han något han inte kan skaka av sig, den folkmördare han är!

  Högerns Anders Borg har ju varit chef på flera ställen inom finansvärlden, så han är sannolikt medskyldig till folkmordet, även om bevisen kanske är mindre uppenbara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s