Tack till läsarna

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till läsarna av min blogg. Det är ni och era kommentarer som gör bloggen. ”Är det verkligen någon som läser mina kommentarer, förutom Sven-Erland?”, kanske ni frågar er. Ja, min flickvän läser dem allesammans – och har mycket roligt. (Ni kan se bilden framför er: Min flickvän skrattar hjärtligt åt någon kommentar och jag sitter bredvid, kränkt och undrar ”men blogginlägget då, var inte det roligt?”. Lättkränkthet är en egenskap som vi progressiva värderar högt)

Jag vill även tacka alla nytillkomna läsare. Alltsedan Juholt missförstod bostadsbidragsreglerna i oktober har ökningen varit exponentiell. Sommarmånaden augusti var visserligen en ovanligt lugn månad på bloggen – men just nu, strax efter lunch 4 januari, har bloggen haft fler läsare i januari än under hela augusti månad.

Jag kan bara tolka det som att det finns ett utbrett missnöje med hur Juholt, vår Partiordförande!! har hanterats av borgarpressen – och en stor mängd uppdämd självtillräcklighet inom Partiet som behöver kanaliseras.

Jag ser fram emot ett progressivt år tillsammans med er – och alla de vänner ni nu kommer att tipsa om bloggen!

Kampen fortsätter!!

 

10 kommentarer Lägg till

 1. pär-ola skriver:

  Tack för allt! Inte för att vår Partiordförande! behöver hjälpen men det är ändå skönt med en motvikt till borgarpressen.

 2. Jesus Christus skriver:

  Tack själv, Sven-Erland för att du finns och orkar föra Kampen vidare i denna Jämmerdal som kallas Sverige. Borgarna har raserat hela Landet och Högermedia HATAR Håkan. Och att Hata är så långt från våra Progressiva, Varma och Medmänskliga Värderingar man kan komma. Borgar-journalisterna skola Brinna i sitt Kapitalistiska Helvete en vacker dag. Men det spelar ingen roll hur ofta Högermedia ljuger och upprepar sina osanningar – Håkan är den Utvalde som skola befria oss. I Rättvisans, Solidaritetens och den Heliga Beskattningens namn. Amen.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johanhakelius/article14164849.ab

 3. David H skriver:

  Tack själv, Sven-Erland!

  Du är en förebild för alla oss i den urbana medelklassen. Själv kan man ibland drabbas av tvivel och tycka att visst är socialdemokraternas motstånd mot vårdnadsbidraget vettigt, men Anders Borg o.co kanske behövs för att hålla tillbaka skattetrycket och hålla ordning på finanserna. Men då finns du där som en lysande stjärna av självförtroende, liksom Bengt Silfverstrand på s-info.se!

  Vem vill inte vara en person som vet att Partiet alltid har rätt, även när de har fel, pga moralisk överlägsenhet? Att det inte handlar om rätt mot fel, utan om godhet mot ondska.

  Jag försöker lära mig!

 4. Sten skriver:

  Tack Sven-Erland för att du orkar fortsätta kampen framåt! Nu är det 23 592 timmar kvar till valet 2014 och mycket kan hända!

  Läste även nu att Vår Partiordförande!! är överlägset störst på Facebook. Jag visste att det var något fel på alla de opinionsundersökningar vi sett den senaste tiden och som borgarpacket ligger bakom. 14 270 personer gillar Vår Partiordförande!! och hans kloka inlägg.

  http://www.dn.se/ekonomi/politikerna-som-ar-storst-pa-facebook

 5. Sven-Eric Forsén skriver:

  Tack Sven-Erland, för att du är rättvis och ställer upp för vår partiordförande. Många 08-or är avundsjuka över att en man av folket har rönt så stor uppskattning. Trots att han kommer från Oskarshamn och vet vad kulturen betyder för mänskligheten. Alla som varit i Västertorp beundrar konsten som förgyller människornas liv därute. Anna Kinberg-Batra har en gång sagt att folk från landsorten, till skillnad mot stockholmarna skulle vara dumma. Något som är en extra belastning för 08-ornas trovärdighet. Men som av de kulturfientliga moderaterna med Läckbergfanet Reinfeldt i spetsen snabbt belönades med att hon blev partiets framtidshopp och coming star. Ty sådan är kapitalismen, dryg och dum.

 6. Bloggen förgyller min ensamma kapitalisttillvaro här i urskogen, dess läsare/kommentatorer likaså. Politik är alltför allvarligt för att inte skoja om. Jag är lite bekymrad över miljöpartiet, det går ju inte alls att skoja om, men det kanske kommer. Triptyken över Reinfeldt i koma ska jag skriva ut och sätta upp – han är redan förevigad som disktrasa på min vägg. Jag ser fram emot en mängd inlägg och kampanjer under året.

 7. Partivän skriver:

  Vad skulle vi göra utan Sven-Erland i denna prövningens tid när vi dagligen utsätts för elakheter från den hemska högpressen samtidigt som det finns så förfärligt många dumma väljare som inte förstår sitt bästa utan som till och med röstar på borgerliga partier.

  Det måste vara en trygghet för vår store Partiordförande att ständigt veta att på Partikansliet där sitter Sven-Erland som ett ankare och ett omistligt stöd.

  Från Partiet vill jag på detta sätt framföra vårt varma tack för dina progressiva insatser till Partiets bästa och framtida välgång.

  P.S.
  På nästa Partistyrelsemöte ska jag försöka ordna så att du för dina insatser tilldelas både Brantingmedaljen och Tage Erlanders Hedersmedalj. Vi får försöka ordna det i någon kaffepaus när inte den där hemska människan Ylva är i närheten.

 8. hermelin! skriver:

  Vanliga politiskt korrekta sossebloggar fösöker vända ut och in på sig själva i sin förtvivlan över partiets krissituation.
  Inget kul alls att läsa!
  Tord Oscarsson verkar vara en söt liten sossegubbe,så hans blogg brukar jag läsa för att han verkar vara en sån trevlig liten snubbe!
  Det är annat det mot Bengt Silvferstrands (eller heter han Silverstedt ) högtravande sossesnobberi!
  Lite ouppnåelig verklighetsflykt och förnekelse kan anas över alla sossebloggare nuförtiden, (utom högersossarnas som typ Stigbjörns).
  Det finns så mycket skitbloggar utan innehåll där ute i cyberspacen (instämmer med Horace Engdahl,som förresten skulle behöva läsa Sven-Erlands bloggar och ta lärdom därav så han inte blir för fisförnäm på sin gamla akademistol).
  En bra moderatblogg och en bra sosseblogg om dagen gör att du får använda ditt eget huvud mellan de två och fnurra och fundera på vem som har rätt eller fel!
  Sven-Erlands bloggar innehåller bäde komik,ironi,fakta så det är inte underligt om inkrökta korrekta ”finns-inget-fel-på- sossar-bloggare”retar sig på innehållet ibland.
  Denna blogg är rolig att läsa i jämförelse med alla andra trista sossebloggar!
  Varför kan inte moddarna starta en lknande blogg!häpp! Skulle aldrig hända att en modde (eller sosse) tordes driva med moderaterna inte,moddarna är som ambassadörer nuförtiden dvs.immuna mot all kritik!
  Sven-Erland slår hela svenska akademien med sitt författarskap här på bloggen.
  Peter Englund och Horace Engdahl,släng er i väggen säger jag bara!
  Passa er så inte Sven-Erland får en stol i framtiden för då blir det andra bullar som gäller i fisförnäma svenska akademiens anda!

  1. observer61 skriver:

   Hermelin nämner här ovan Tord Oscarsson, en sann sossebloggare – en man som ser allt med stor klarsynthet. I dag skriver han bl a: ”Jag kan betyga att det finns en enorm vilja ute i landet att byta regering.”

   En övertygad social demokrat som väl skulle passa i detta sällskap av kommentatorer.

  2. David H skriver:

   Vår vän Anders Utbult, Juholts rådgivare, har konstaterat att Sven-Erland inte är rolig utan bara en dålig kopia på Kd-bloggen ”Sanningen måste fram”. Så visst finns det roliga satiriska politiska bloggar (till skillnad mot Sven-E):
   http://sanningenmastefram.wordpress.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s