Min oro över statsministerns vingar

Jag har länge känt en oro över att Reinfeldt inte får de vingar som kulturen kan ge honom och mejlade därför för en stund sedan för att ge honom möjlighet att ta del av en sant progressiv samhällsanalys i stället för alla dessa deckare. Jag räknar med att han imponeras av min analys och bjuder in mig till Harpsund för att diskutera skillnaden mellan en äkta socialdemokrat och en högersosse – en angelägen fråga som vi progressiva tänkare har ägnat mycket kraft.

Från: Sven-Erland Västros <sven.erland.vastros@socialdemokraterna.se>
Datum: 9 januari 2012 07:17
Ämne: Jag är oroad
Till: fredrik.reinfeldt@primeminister.ministry.se

 

Bäste Herr Statsminister,

Vi här på Partikansliet på Sveavägen – den sk ”68:an” – har med stigande oro tagit del av rapporteringen kring statsministerns läsvanor. Att Juholt, vår Partiordförande!! har överlägsna kulturella intressen, såsom Elvis Presley och Jerker Virdborg är sedan länge känt inom Partiet, men det har kommit till vår kännedom att Arne Dahl har försökt att pressa in ytterligare verk från det svenska deckarundret på statsministerns sängbord – som redan är så överfullt av Camilla Läckberg.

Vi rekommenderar statsministern att i stället ta del av sant progressiv samhällsanalys. Jag bifogar därför ett exemplar av Sven-Erlands nyårskrönika – och rekommenderar även ett besök på Sveriges mest progressiva blogg https://svenerland.wordpress.com/

Som jag sa till Carl Bildt när jag träffade honom häromdagen: Är du inte socialdemokrat när du är ung har du inget hjärta – och är du moderat så är du stadd i moralisk förruttnelse.

Din vän i Kampen

Sven-Erland

2 kommentarer Lägg till

 1. Sven-Eric Forsén skriver:

  Svenska folket måste inse att de är helt förda bakom ljuset av Per Schlingmanns inre kabinett och tankesmedja. De har totalt låtit sig förföras av Reinfeldts och Borgs oskuldsfulla utseende, där de svävar omkring på änglavingar i en högre rymd. Men nu blir vår uppgift, att demaskera dem och avslöja deras verkliga avsikter. I realiteten är de blodsugande fladdermöss, beredda att utdela dödande hugg till alla rättskaffens sociala demokrater. Men nu laddar vi om och går till motattack.

 2. hermelin! skriver:

  Obama läser Franklin D.Roosevelts hundra första dagar!
  Reinfeldt läser Ikea-litteratur a la Camilla Läckberg!
  Man får ju skämmes över svenske statsministern!
  Kan inte moderata partistyrelsen skicka något mer passande för statsministern att ha som reselektyr till EU-sammanträden m.m.
  Tänk om EU-parlamenetet får se Läckbergdeckare sticka upp ur Reinfeldts portfölj!
  Sossarna bör skicka något verk av Palme till Reinfeldt att läsa och visa upp på sina resor,så folk börjar ta statsministern på allvar igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s