Vad skall DN ha pengarna till?

Jag funderar på DNs krav på 5000 kr. Vad skall de ha pengarna till? En sådan summa gör ju ingen skillnad, vare sig för mig eller DN. Jag kommer fram till att de är avsedda för en ny Louis Vuitton-väska åt DNs chefredaktör Gunilla Herlitz.

Men en sådan kostar ju minst 7-8,000 kr. Alla ni vänliga själar som erbjudit er att bidra till skadeståndet: Om jag lägger de fem tusen, kan ni bidra med de återstående 2-3,000 kronorna – så att Herlitz får en ståndsmässig handväska?

9 kommentarer Lägg till

 1. hermelin! skriver:

  Läs http://www.aftonbladet.se/debatt/krönikörer/…/article12217099.ab
  Lisa Magnussons artikel: Be om ursäkt Gunilla Herlitz!
  Fler än Sven-Erland råkar tydligen ut för madam Herlitz vakande öga över vad som får skrivas eller inte skrivas i Sverige!
  Vad sysslar denna Herlitz med,är detta vad en chefredaktörs jobb går ut på i det demokratiska Svedala ?
  Herlitz har råd att betala sin egen märkesväska utan allmosor!

 2. CurtSteffan skriver:

  På Konsum kostar kassarna 2 kronor styck. Jag tror istället att fru Herlitz behöver en packe på 2500 stycken för att bära alla pärmar med advokatpapper under de närmaste fem åren. För, nu är DN på gång. Varenda framtida citat ur blaskan kommer att faktureras av deras advokater. Hur ska man annars klara sig när upplagan minskar?

 3. Sann-slå-tattar´n skriver:

  …vafaaan ä dä mä männischa?
  Dög int en vanligen taska åtna?
  Ho kan fo tornistern tå 4-beningen söm ha vörte hallt.
  Jeg kann skick´n mä a´Lisa söm ska åt Ståckholm om onnsdan näst vecka för dä ä väl där männischa bo å verka å dä ä väl där allt jäkla tokerier hittes på?

 4. Erik Hultin skriver:

  Det handlar ju inte om vad de ska ha pengarna. Det handlar enbart om att du din taskspelare inte ska ha dom eftersom du ju inte dansar efter deras pipa. 😉

 5. Big Börje skriver:

  Sven-Erland får nog bita i det sura äpplet. Som alltid börjar kärlek med bråk, och…bit nu i det sura äpplet, det kan trots sin surhet vara väl så saftigt. Ja du vet vad jag menar.

 6. SvavaValkyrie skriver:

  Det kan gå att lägga ett bud på Monas.

 7. Jesus Christus skriver:

  DN:s förfall är Monumentalt. Man har övergivit journalistiken och ägnar sig enbart åt Propaganda och Åsiktsförtryck nuförtiden. Tacka vet jag Aftonbladet. Läs denna sakliga och seriösa artikel om hur Reinfeldt vill tvinga de stackars Pajalaborna att jobba bokstavligen ända in i döden! Kvällspressen när den är som allra bäst! Folket kommer resa sig som en man (eller kvinna) och kasta månglarna ur Rosenbads Tempel!
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14342459.ab

 8. Sven Olsen skriver:

  Om nu WordPress visar sig så fega att de följer DNs krav, så lägg ut din blogg på ickesvensk server – ta exvis på Disqus – de ger fullständigt fan i vad svenska eller utländska företag eller myndigheter tycker, tänker eller kräver.

 9. nada skriver:

  Start en tråd på flashback under ämnet juridik, inte bara för att det är Sveriges största forum men också för att få råd från kunniga inom ämnet. Kan mycket väl vara så att de inte har lagen på sin sida…
  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s