Sverigedemokraterna – intellektuellt rediga

Jag har börjat gilla Sverigedemokraterna. Tidigare har jag alltid uppfattat dem och deras politik som osammanhängande och ologisk. Men så hittade jag detta blogginlägg av Laszlo Petrovits i Lindesberg och konstaterar att SD uppvisar en konsekvent politik fylld av intellektuell koherens.

Sverigedemokraterna beskriver sig själva som socialkonservativa. Är man socialkonservativ så är man självfallet inte emot invandring – det är bara det att invandringen var så mycket bättre förr.

Massinvandringen av idag skall stoppas. Den goda invandringen däremot, den från förr, den vill man ha tillbaka. Huruvida detta kräver att vi även får tillbaka det förtryck som Sovjetstaten utsatte medborgarna i forna Östeuropa för har jag inte lyckats klarlägga. Kanske kan vi hoppas på utvecklingen i Ryssland.

Varifrån kom egentligen de vikingar som invandrade till Sverige undrar en av läsarna. Vi äkta svenskar härstammar från ett folk som såg en kilometerhög vägg av is, märkte att den flyttade på sig och tänkte ”här gäller det att hänga på, här uppstår det möjligheter”.

Glöm aldrig det!

På tal om invandring och rörlighet i Europa skulle jag vilja påpeka att jag befinner mig i London – en stad full av utlänningar.

Araber, de vill man inte ha bredvid sig på uteserveringen. Storrökare allesammans. Och ryssar – rökare de också.

Men allra värst i (de franska) kvarteren i South Kensington där jag bor är nog fransmännen. Franska mödrar med barnvagn får lattemorsorna i Stockholm att framstå som under av hänsyn.

Sedan har vi förstås amerikanerna. Kvinnorna med höga, gälla och nasala röster, männen med fula shorts och övervikt.

Ni hör – alldeles för många utlänningar. I princip borde enbart vi svenskar få resa till London.

Ickerökande svenskar.

Kampen fortsätter!!

3 kommentarer Lägg till

 1. Ann Kristin skriver:

  Det är alldeles för mycket utlänningar överallt. Och när det handlar om urbefolkningar, så gillar jag din bild av isväggen. Om man nu inte tror att samerna var först, oklart hur, när isen sist drog sig undan i norr. Egentligen handlar det inte om vem som var först, utan det handlar om att vissa grupper måste få upprättelse och särbehandlas ett tag. Nu verkar samerna ha enorma svårigheter att hålla sams, där har nog bögarna lyckats hålla ihop sin gemenskap bättre. Ala vet ju att lesbiska är en sämre sorts homosexuella, mycket bråk och tjafs där…typiskt kvinnor. Det kanske är samiska kvinnor som tjafsar mest?

 2. Nedsättande omdömen om kvinnor tolererar vi inte i Partiet. Vi kommenterar därför inte lesbiska kvinnor på Partikansliet, mer än att Utbult brukar hävda att de är dehydrerade vaginor med lågt pH – fast inte med det exakta ordvalet.

 3. CurtSteffan skriver:

  Laszlo har rätt, han har den rätta inställningen. Man ska knega och ligga i och inte strö en massa kontanter över alla som kommer hit. Ett mycket sansat inlägg. Konstigt nog på en SD-sida…

  Jag begriper ingenting längre. Tycker att Laszlo hamnat i fel sällskap. Borde han inte tillhöra oss? Han låter ju som den gamle rikshushållaren Gunnar Sträng, som styrde när han kom 1968. Det är sådana vi behöver, som gått (eller kanske åkt en Trabant) den långa vägen.

  Laszlo for President, fast inte om han röker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s