De opålitliga vänsterväljarna

Suhonen och jag är chockade. Inte bara vi, utan även Carl Bildt som jag träffade på nere på Sosta när jag tog min första machiato i morse. ”Av lätt insedda skäl äRR man både förbryllad och konsteRRnerad över hur folk agerar inom politiken” sa Bildt och pekade på Suhonen.

FI framåtHan syftade naturligtvis på opinionssiffrorna som offentliggjorts idag. Trots att vi klart och tydligt deklarerat att en röst på Feministiskt initiativ är detsamma som en bortkastad röst så finns det klass- och genusförrädare som stöder Gudruns utbrytargrupp. DN/Ipsos nya mätning visar att FI går framåt och når 2,3 procent.

Det är skrämmande att det finns krafter inom vänstern som tar så lätt på demokratiska val och våra medborgerliga rättigheter. (Ja, det var kanske ingen nyhet, men nu syftar jag inte på vänsterns solidariska inställning till diktaturer i andra delar av världen, utan att Partiet behöver rösterna här, i år, i höst)

löfven och kålle
Stefan och Kålle har en gång för alla klarlagt att det är vi socialdemokrater som står för jämställdhet

Stefan och Kålle har en gång för alla klarlagt att det är vi socialdemokrater som står för jämställdhet (Kålle har ju till exempel begärt könskvotering av alla styrelser. I näringslivet), men uppenbarligen finns det Partikamrater och LO-medlemmar som inte lyssnat.

Första Maj står för dörren och jag känner mig tvingad att säga det igen: en röst på FI är BORTKASTAD. Vad är det som är svårt att förstå?

Kampen fortsätter – för ökad hörsamhet hos Partikamraterna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s