Förhandlingarna är äntligen i hamn!

Förhandlingarna med MP är äntligen i hamn. En bred blocköverspännande energiöverenskommelse i natt banade väg för det framtida regeringssamarbetet.

(Blocköverspännande, dvs vi har lyckats få till en ståndpunkt som alla de tre (fyra) partierna i det rödgröna blocket delar)

blocköverspännande överenskommelse
Här, på Vita Bergens höjder, lyckades vi enas om kärnkraften.

I går kväll flyttade vi förhandlingarna österut, från Hornstull till Vita Bergsparken. Där, bland de ekologiskt odlade kulturhusen, lyckades vi enas om kärnkraften. Stefan, vår Partiordförande!! är mycket nöjd med uppgörelsen: MP accepterar utbyggd kärnkraft och garanteras i gengäld en statsrådspost i det nyinrättade chem-trails-departementet.

Frågan om vem som orkestrerar chem-trails kommer under den kommande mandatperioden att kunna redas ut en gång för alla. Romson betraktar uppgörelsen som en stor framgång och kommenterade:

”Jag ser fram emot utredningens resultat, men en sak torde redan nu stå klar: vilken gruppering som än står bakom chem-trails så är det den vite, välutbildade medelålders mannen som är ansvarig”.

Detta kunde vi alla hålla med om, varför förhandlingarna kunde avslutas i morse, innan temperaturen stigit alltför mycket.

En kommentar Lägg till

  1. cuben skriver:

    Äntligen får vi ett departement för Chem-trails, där fick ABF på näsan! Romsons slutsats om kollektiv skuld för alla vita män av vissa årgångar är också klockren. Miljöpartiet bygger på en viss politisk tradition när man använder sig av kollektiv skuld begreppet. När jag tittar i min historiebok så är resultaten av de som anlitat sig av detta begrepp om kollektiv skuld inte så upplyftande däremot. Vem bryr som om det? Det verkar dock inte vara något som så kallade ”journalister” ser som ett problem, studerar eller skriver om numera, tur är väl det för (mp).

    Det är klart att det är den vite, välutbildade medelålders mannen som är ansvarig förbehållslöst, utan att nu för den skull generalisera… Vad som står helt klart är ju att vi har funnit vår ideala samarbetspartner! Den här svetsfogen är solid.

    Sven-Erland sen måste ni ju förstå att det färgbegrepp som används om den geografiska bestämningen av var ni var, ”Vita” måste ändras på när vi med (mp) tar över makten. Om nu solen håller i sig och (mp) driver the kollektiva skuldbegreppet vidare tillsammans med oss skulle vi kunna kalla stället Bruna Bergsparken i framtiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s