Snöröjning – den samtida vänsterns crescendo

Min vän Liberalen hävdade, när vi satt nere på Riche i går kväll, att man måste hålla reda på orsak och verkan. Att det var vänsterns hat och ovilja att formulera en verklighetsförankrad politik, som gör samhället bättre för medborgarna, som var orsaken – med den feministiska snöröjningen som den samtida vänsterns crescendo. Högerextremismens framväxt var verkan.

Jag är fortfarande kränkt.

Har ni tänkt på att… när man uttalar den frasen kan man inte låta bli att tänka på att vita män tänker dubbelt så bra som alla kvinnor – eftersom de har två organ att tänka med. Åtminstone i fyra år till, då de vita männen röstat fram frisedel för pussy grabbing och andra fritidssysselsättningar som vita män ägnar sig åt. Som vargjakt.

Efter det har vi alla – män som kvinnor, samt de som inte vill definiera sig – endast ett organ att tänka med: Huden. När vi äntligen blivit av med The Donald kan vi återgå till ett samhälle där man definieras efter hudfärg.

Ja, rätt hudfärg alltså, inte fel, som Trump vill. En människa kan inte tänka andra tankar än de som ges av huden. Den är trots allt kroppens största organ. 2 kvm. Eller minst 3 kvm för alla vita, överviktiga medelålders män. Men det betyder inte att de tänker bättre. Alla hudar tänker lika bra. Fast vissa tänker fel. Felprogrammerade hudar. Äckligt!

a-good-cry
Ibland tänker man onda tankar. Även som progressiv. När jag läste denna artikel tänkte jag för ett kort ögonblick, nästan, att det är rätt åt dem. Att de kan behöva en dos Trump.  Förlåt mig

Men vi sant progressiva måste inse att det är en ny värld vi vaknat upp till: Efter The Donalds skrällseger i det amerikanska presidentvalet väcks nya frågor om opinionsläget i Sverige. En av dem är hur stort stödet för SD egentligen är.

Det mesta talar för att S och M egentligen har ca 10 procent vardera – och SD 51 procent. Om det blir valresultatet kommer det att vara viktigare än någonsin att de demokratiska partierna går samman och stoppar Sverigedemokraterna!

Kampen fortsätter!!

En kommentar Lägg till

  1. cuben skriver:

    Den feministiska snöröjningen fick rejält på huden under veckan. Visst går det att kombinera feministisk snöröjning med snömos! Dessutom smart av Stadshusmajoriteten i Stockholm att göra en okonventionell överbelastningsattack på akutsjukvården, som landstinget betalar för, med kung Bores hjälp. De som vanligtvis är ute och cyklar kunde konstatera att inte heller cykelbanorna hölls rena från snö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s