Ännu mera tjat om Trump

Vi behöver alla en hemlig plan för att förinta IS. Min är att stanna inne här på Regeringskansliet till måndag, då det blir plusgrader och regn, så att snön smälter.

Men det finns annat än snön som gör mig indignerad i dag: Trump lyckas bli president och får utstå massor av hat och missunnsamhet. Det är inte klokt. In och love-bomba The Donald!

Tyvärr är det bara ett av alla exempel på hur framgångsrika män får utstå hat och elakheter. Inget annat än ren och skär vuxenmobbning. Det hela är overkligt och obegripligt år 2016. Fattar inte varför folk har så svårt för framgångsrika män. Kvinnor klarar helt enkelt inte av starka män!

inre-sosse
Det tar olika lång tid – men till slut bejakar vi alla vår inre sosse.

The Donald har visserligen börjat bejaka sin inre sosse efter att ha träffat Obama, genom att bli anhängare av Obamacare, men jag ställer trots detta mig själv frågan:  Varför har de som är förlorare i globaliseringen rösträtt överhuvudtaget? Borde inte enbart globaliseringens vinnare få rösta?

I går eftermiddag samlades vi i kafferummet på plan 4 för att demonstrera mot Trump. Han är inte vår president! Att någon som representerar en utdöende minoritet av vita arbetarklassmän kan bli president är en demokratins kollaps. En skandal.

Margot hade gjort en egen skylt med texten ”Knull på dej, Donald!” som hon Instagrammade.

Har ni hört att Hillarys kärna av hängivna stödtrupper i Kalifornien är starkt kritiska till The Donalds mur – och därför vill lämna USA? De har en mycket bättre idé: En mur längs Kaliforniens gräns mot USA. Calexit nu!

Håll ut kamrater! Det är endast 1452 dagar kvar! Kampen fortsätter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s