Kakan ringer oavbrutet

Kakan Hermansson ringde i förmiddags och bad om hjälp:

”F-n, Sven-Erland, Audi har sagt upp kontraktet och jag har redan lagt bud på en större våning vid Nytorget”.

Jag förstod inte riktigt vad hon ville att jag skulle göra åt saken – annat än möjligen hota med vinstförbud i fordonsindustrin, men det är inte säkert att det slår särskilt hårt mot VW-ägda Audi.

”Hjälp till att mobilisera så klart. De har lovat att återuppta samarbetet om jag kan få hatvänstern att stödköpa deras Q2:a”

Jag lovade att fundera på saken.

Efter lunch ringde hon igen. Jag hade inga egentliga tips till henne, förutom att byta namn till Schwarzwälder Kirschtorte Hermansson, i ett försök att blidka tyskarna. Det skulle möjligen kunna rädda kontraktet. Jag bad henne sluta ringa, eftersom vi har fullt upp här på Regeringskansliet med upproret inom MP.

”Men vad f-n skall jag göra då? Jag har precis upptäckt att när man twittrar till någon så kan hela j-a världen läsa det. Varenda vit, kränkt, rasistisk, sexistisk hetero cis-snubbe som finns. J-ligt skrämmande faktiskt”

Jag lade på. Som sant progressiv vill man inte associeras med Kakan och SUV-reklamen. Bäst att radera senast mottagna samtal. I övrigt gäller som alltid i denna post-demokratiska era:  Håll ut kamrater! Det är endast 1449 dagar kvar!

Kampen fortsätter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s