Stefan, vår Partiordförande!! kommer ut som fascist

Jag har blivit utsedd att ansvara för den sk nakenchock-akuten här på RK – med uppdrag att hantera chocken av den nakna sanningen. Det handlar om Stefans intervju i DN, där han förklarar att Partiet ”har misslyckats med att fånga människors oro”.

misslyckatsDet finns två orsaker till den politisk-septiska chock som många Partikamrater här i Regeringskvarteren nu har hamnat i:

  1. Den sk verkligheten har oväntat trängt in i både riksdagens och Regeringskansliets korridorer.
  2. Stefan, vår Partiordförande!! har kommit ut som fascist.

Själv upprörs jag mest av ”Vi ska visa att vi står bredvid folket och ge uttryck för vad folket känner”. Vi sant progressiva har väl aldrig stått bredvid folket! Folket behöver ledas!

Dessutom känner jag viss oro: Min sk bedömning är att detta utspel inte alls kommer att vända trenden för Partiet, utan gynna SD, eftersom väljarna hellre vänder sig till originalet om de vill ha ett parti som förstår sig på verklighetens folk. Vi sant progressiva har inget emot att den folkliga vreden sköljer över landet som ett friskt källvatten. Vad som känns lite snopet är att det är vi som skall spolas bort.

Nu är det viktigare än någonsin att hålla fokus på socialdemokratins övergripande ideologiska mål: Partiets fortsatta maktinnehav!

Hursomhelst: Behandlingen består av isoleringsterapi, där patienterna placeras i ett politiskt isolerat rum tillsammans med Arnstad. Vid Partikansliet 68:an har vi ännu inget behandlingsrum – vi har inte vågat informera personalen där än. Många kommer att behöva hjälp att klara övergången från ”i mitt Europa bygger man inga murar”, via EU:s hårdaste asylpolitik, till den fullständiga de-nazifieringen av att ta människors oro på allvar. Vår Partiordförande är naturligtvis inte fascist: Han ger bara uttryck för uppfattningar som är fascistiska. Förlåt, var. Var fascistiska.

Stefan, vår Partiordförande!! håller inte alls med SD, det är viktigt att komma ihåg. Vad han säger är att Sverigedemokraterna hela tiden haft rätt i sin samhällsanalys – men att de saknar lösningar.

Lösningarna sitter vi socialdemokrater på!

Kampen fortsätter!!

* * *

PS: Som en del i Partiets nya linje att inte tala till folket, inte för folket, utan från folket har jag åkt ut till Bagarmossen, där jag nu befinner mig på Pizzeria Emelis. Jag har inlett ett samtal med en väljare. När jag frågar honom om han tänker rösta på SD blir han upprörd:

”Åkesson? Aldrig i livet! Den fegisens tid är förbi för länge sedan. Sverige behöver en riktig Trump. Var finns Sveriges The Donald?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s