Sven-Erland dementerar

Jag vill med kraft dementera den Fake News som har spridits som en lögnaktig och viral meme på nätet – att Stefan, vår Partiledare!! skulle ha argumenterat för att utländska våldtäktsmän stoppas bäst med LAS!

(Spritt av den notoriskt opålitliga hatsajten SVT. Jag hade högre förväntningar på dem. Det kommer att bli en smutsig valrörelse)

Om inte Stefan, vår Partiledare!! oavbrutet hade blivit avbruten av fascistledaren Åkesson, som inte bara leder ett parti med rötter, utan hade den dåliga smaken att försöka tillrättavisa statsministern för sk urspårning, så skulle han ha kunnat föra fram Partiets linje i denna fråga:

Detta handlar inte enbart om LAS, utan om solidaritet! Det finns betydligt fler kvinnor ute i världen än det finns i vårt land, vilket betyder att om våldtäktsmän runtom i världen erbjuds amnesti i Sverige så skyddar vi ett betydligt större antal kvinnor.

Har fascistledaren Åkesson inte hört talas om MeToo!!??

Gårdagens debatt var mycket avslöjande – och blottlade den unkna människosyn som finns inom vissa partier.

Kampen fortsätter!!

5 kommentarer Lägg till

 1. giffabriken skriver:

  Har du sett att vi blivit backstabbade av Vonkan? Kvinnfolk, alltid otacksamma.

 2. cuben skriver:

  Om bara lagen om anställningsskydd (LAS) hade stärkts, för exempelvis ledamöter av den svenska akademin, så skulle inga våldtäkter ske och metoo hade inte varit nödvändig. Det hörde jag direkt av Jan-Kladd. Tur att Stefan förstår det i alla fall och så pedagogiskt visar det så att alla förstår. Om bara LAS görs starkare så försvinner alla våldtäkter och våldtäktsmän som genom ett slag med trollstaven, då behövs inga fler poliser, stramare migrations-politik, ändring av attityder eller mer pengar till skyddade boenden. Hur svårt kan det vara att förstå detta? Det var bra att både miljöpartiet och vänsterpartiet solidariskt(!) stöttade Stefan i tankegången under debatten i alla fall!

 3. cuben skriver:

  Svenerland jag måste uppmärksamma dig på att nu kommer även Svenska Dagbladet med Fake News. Stefan och Jan diskuterade ju om antalet poliser hade ökat eller minskat. Nu har SvD mage att påstå; ”Jan Björklund (L) har rätt i att antalet poliser i Sverige har minskat de senaste åren.”

  Kan ni inte utarbeta ett förslag att minska presstödet till SvD?

 4. skogsfrun skriver:

  Sven-Erland, var är du? Det är fullkomligt kaos nu. Partiet och vår Ordförande behöver dig!!!

  1. Alldeles riktigt. Allt går enligt min plan. Alliansen ligger i ruiner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s