Om mig

Jag är en engagerad person som tror på politikens förmåga att förbättra människors livsvillkor. Mitt arbete på Regeringskansliet upptar det mesta av mitt tid och mitt engagemang.

Jag betraktar mig själv som Sveriges mest progressiva bloggare. Omedelbart efter det att bloggen startat fick jag ilskna mejl från Partikamrater som tyckte att den saknade genusperspektiv.

Naturligtvis blev jag kränkt av detta eftersom ”progressiv” för mig innefattar jämställdhet – och betonar därför att detta även är Sveriges mest genusaggressiva blogg.

Jag bor i en paradvåning vid Odenplan med utsikt över Gustav Vasa kyrka – vi socialdemokrater är mycket noga med var vi bosätter oss. Jag bor i en hyresfastighet ägd av Rörelsen – inte alls i bostadsrätt. Dessutom har jag valt att bo i Vasastan, inte på Östermalm, även om det hade varit lika nära till arbetet på regeringskansliet.

Jag tycker att miljön är viktig och promenerar därför till jobbet varje dag.

Sven-Erland – landets mest självutnämnde satiriker

Nej, nu är jag trött på alla som inte förstår satir, nu måste jag bli övertydlig – Sven-Erland finns inte i verkligheten, bloggen är satirisk. Jag ser mig i all blygsamhet som Sveriges Dario Fo ”som i medeltida gycklares efterföljd gisslar makten och upprättar de utsattas värdighet”, med Svenska Akademiens formulering.

Men samtidigt skall Sven-Erland vara en outtröttlig källa till inspiration för uppgivna Partikamrater. En förebild. Vi Partistrateger kommer aldrig att se svart på Partiets framtidsutsikter, vi finner alltid ljuspunkterna, vägen framåt och kraften att driva på gräsrötterna i rätt riktning!

Kampen fortsätter!!

En kommentar

  1. läkare skriver:

    Alliansens skattesänkningar för de rika? Que?

    Och jag som trodde att det var vanlit’ folk som fått mer i börsen med alliansen…….

    Var det inte det?

Kommentarsfältet är stängt.