Juholt, vår Fartfantom!!

Juholt, vår charmiga Partiledare!! brukar trycka på gasen ibland. Det är normalt. Det är folkligt. Jag gläds därför åt Expressens uppgifter att Håkan kört 320 km i timmen hela sträckan från Oskarshamn till Stockholm.

”Det är helt otänkbart att jag tar time-out”, hälsar Juholt, ”hur skulle jag kunna det, jag hinner inte ens ta en kisspaus under färden”.

De höga hastigheterna är vad Håkan vidhållit hela tiden – ”ibland går det fort” – vilket också var bakgrunden till att han installerat farthållare i bilen och, som ett löfte till väljarna, sagt att han inte kommer att gå mot röd gubbe.

”Jag har gjort det jag trott var rätt”, kommenterar Juholt vår Partiordförande!! de nya uppgifterna om att han tagit ut dubbel ersättning för resor med bil, dels för hyrbil, dels för färd i egen bil.

Juholt, vår Partiordförande!! kommer att leda Partiet till valseger 2014. Vårt förtroende för Håkan är orubbat – ja, det blir alltmer orubbligt för var dag som går. Redan efter talet vid kongressen i mars, vilket för många ledde till utomkroppsliga upplevelser, förstod vi att han skulle frälsa alla oss redan övertygade.

Slut upp bakom vår Partiordförande, visa ditt förtroende genom att skriva under namnlistan Vi som vill ha kvar Håkan Juholt som Partiledare. I morse, efter tre dagar, hade redan 236 personer skrivit under! Många av dem borgerliga, vilket visar på bredden i Juholts folkliga stöd.

Kampen fortsätter!!

10 kommentarer Lägg till din

  1. Karin skriver:

    Ordföranden i Jönköpings arbetarekommun, S-riksdagsmannen Peter Persson, kommer med intressanta uppgifter: Det finns tydligen överlöpare inom partiet, sponsrade av Kapitalet, som smutsastar vår ledare:

    ”– Det är väl helt uppenbart att det finns en liten klick som säger att de är socialdemokrater men som jobbar för Svenskt Näringsliv och i konsultbranschen.”

    Nu behövs det uppenbarligen en ordentlig jezjovsjtjina!

    1. Karin skriver:

      Förresten så fyllde ju Micke D jämna år den 13 oktober, hoppas han fick någon fin present. 🙂

  2. karlsson skriver:

    Jasså. Juholt har fått dubbla gager hörde jag, för bil. Först hyrbil, gratis, sedan milersättning för egen bil. Men har Juholt högre milersättning för egen bil än vad som Skatteverket har som norm? För den där ersättningen är ju 24:50 milen på den sträcka han kört. Då skall väl mellanskillnaden på vad den statliga ersättningen är och vad Juholten fått ut beskattas? Allt enligt partiets intentioner….Det är nog en himla stor Toblerone det här när allt komer omkring.

  3. Ernst skriver:

    Jag hade tänkt säga att vi inte vill ha felfria robotar som politiker, men att köra 320 km/tim är ju omänskligt! Å andra sidan har Juholt – enligt egen utsago – ett förflutet som rallyförare. Faktum är att han tränade Stig Blomqvist till den världsstjärna han var.

  4. Av en olycklig slump låg jag till sängs med feber under dessa högexplosiva dagar, och kan nu inte släppa Juholt och riksdagsreglerna. Är det verkligen så att om man sammanbor med någon, i riksdagslägenhet eller i annan, får man inte hela hyran, medan om man har en räcka engångsligg blir det inget avdrag alls? Ska det verkligen vara så? I så fall måste jag lägga in någon form av medborgaförslag om portvakt och kontroll. Vi kan inte promota promiskuitet med skattemedel.

  5. Jesus Christus skriver:

    Han är listig, vår käre Partiordförande. Det där med farthållaren planterade han naturligtvis med tanke på detta. Ännu en gång biter den Borgerliga snask- och skvallerpressen i gräset! Amen.

  6. Daniel skriver:

    Gissa citatet:
    ”Man bör försöka följa lagar och regler, och det försöker jag göra. Men alla människor begår misstag, och jag begår misstag, och det beklagar jag”.

    Svar:
    http://di.se/Templates/Public/Pages/ArticlePrint.aspx?pl=93272__ArticlePageProvider

  7. Jesus Christus skriver:

    Internet är ett mäktigt verktyg! Efter 4 dagar har hela 300 personer från hela landet skrivit under Namnlistan för alla oss som vill ha Juholt kvar! Sympativågen sköljer fram över landet precis som den Arabiska våren. De nya kommunikationsmöjligheterna gör det möjligt. Hade vi haft partigängare med listor ute på gator och torg hade vi aldrig lyckats engagera så många så fort!

    1. Sven-Erland skriver:

      Vi skall inte glömma att många av dem är borgerliga, vilket visar på bredden i Juholts folkliga stöd. Till exempel har Fredrik ”Tokmoderaten” Antonsson ställt upp för vår Partiordförande!

Lämna en kommentar