Arbetslöshetens gåta

En fråga som alltid gäckat högerregeringar är arbetslösheten. Det förvånar egentligen inte; bara Partiet kan skapa jobb!

Det handlar om jobben, jobben, jobben.

Under maj 2015 formulerade vi Partiets plan för jobbskapande. Alla de som häcklat Partiets mål att nå världens lägsta arbetslöshet till 2020 kunde plötsligt skämmas!

arbetslösheten 2
En universell metod som fungerar i alla mandatperioder och väder. I mitten av nästa mandatperiod är arbetslösheten nere i 2 procent.

Suhonen och jag satt en hel helg tillsammans med Magda och Kålle – och löste arbetslöshetens gåta. Nu samlar vi i ladorna under dryga tre år – men sedan är det dags för Alla Goda Gåvors Givare att träda fram. I januari 2019 sparkar vi in ladudörren och börjar toksprida praktikplatser över landet. Någonstans i mitten av nästa mandatperiod kommer arbetslösheten att närma sig 2 procent.

En universell metod som fungerar i alla mandatperioder och väder.

En kommentar Lägg till

  1. Insider skriver:

    Våra djärva planer kan inte underskattas. I lagom tid före nästa riksdagsval inför vi arbetsplikt på våra flyktingförläggningar. De som bor där skall få rollen som anställda. Bidragen skall bort och de boende skall sysselsättas och avlönas för att de utför viktiga arbetsuppgifter. De skall exempelvis själva bädda sina sängar, de skall diska i köken, den dagliga städningen skall övertas av de boende medan veckosaneringen fortfarande skall utföras av entreprenörer som anlitar svartjobbare som nekats asyl. Vintertid skall snöskottning runt boendena skötas av de boende, de skall följa barn till skolbussen och närvaron vid svenskundervisning skall ses som utveckling av anställda. Detta var bara några exempel som framgångsrikt kommer att förbättra arbestlöshetsstatistiken. För att statistiken skall bli ännu bättre överväger vi att räkna svartjobbare som sysselsatta samtidigt som de inte medräknas i befolkningsstatistiken. Våra framgångssträvande kommer att nå tidigare otänkbara höjder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s