Alternativa Almedalen

Årets Alternativa Almedalsvecka öppnas i Kensington Gardens

Almedalsveckan i Visby – denna blandning av ståndsriksdag och Kiviks marknad – har urartat till politisk konsumism, ett jippo där masskonsumtion av lättsmält politisk föda erbjuds av lobbyister och intresseorganisationer. Söndagen den 3 juli mellan klockan 16.00 och 17.00 bjuder därför Sven-Erland in till det officiella öppnandet av Alternativa Almedalsveckan 2011 i Kensington Gardens. Ceremonin, som kommer att hållas vid musikpaviljongen vid dammen, är öppen för alla och vi hoppas på en riktigt härlig folkfest.

Vi vill nå upp till de högre ambitioner för den politiska rapporteringen som råder under Almedalsveckan och kommer därför att blogga live hela veckan, med hjälp av vår expertkommentator Maria Montazami, som även har inrett vårt tvåvåningstält i parkens norra ände. Maria hälsar: ”Men guud, dåra, det ska bli så härligt att få vara med i alternative Almedalen.”

Söndag 3 juli – invigningen

Söndag 3 juli – Miljöpartiet

Måndag 4 juli – Moderaterna

Tisdag 5 juli – Vänsterpartiet

Onsdag 6 juli – Folkpartiet

Torsdag 7 juli – Centerpartiet

Fredag 8 juli – Socialdemokraterna

Juholts tal

Lördag 9 juli – Kristdemokraterna (borde inte de vara på en söndag?)

Söndag 10 juli – Sverigedemokraterna (dags att åka hem, man kan starta tidigt och vara i Stockholm före lunch)

Avslutningen

4 kommentarer Lägg till din

  1. Sven-Eric Forsén skriver:

    Tyvärr måste jag tacka nej, eftersom Åsa och Gustav har lovat att ställa till med en stor fest, just denna dag. Och inte bara det, precis vid den angivna tidpunkten dessutom. Så bröderna Milliband får ge sig till tåls. Tomas Eneroth bjuder på frukt den 4:e inne på Ljusgården. En händelse som man knappast kan missa.

Lämna en kommentar