Folkpartiets dag

Jag bloggar live från vårt tvåvåningstält i norra delen av Kensington Gardens. Med mig har jag vår expertkommentator, Maria Montazami, som kommer att analysera folkpartiets dag här i Alternativa Almedalen.

Maria, folkpartiet har fått en allt otydligare profil. Utöver mer disciplin i skolan har väljarna ingen tydlig bild av vad partiet vill uppnå. Har folkpartiet en roll att fylla i svensk politik?

MM: Ja guud ja. Folkpartiet, dåra, är det enda av alliansens partioider som ligger över spärren med en sådan marginal att Fredrik inte behöver oroa sig över att de borgerliga taktikröstarna lägger sina röster rätt.

Menar du att C och KD inte kan komma in i riksdagen av egen kraft?

MM: Männ guud nej, hur skulle det gå till?

Vad bedömer du att budskapet från folkpartiet kommer att vara idag?

MM: Men guud, de kommer naturligtvis att visa Åsa och Fridolin vem som är den strängaste magistern. Utöver det har folkpartiet inget att säga dåra.

Menar du att vi har en dag av tomma floskler att se fram emot?

MM: Nää, guud nej, snarare en dag fylld av till intet förpliktigande politiska gester dåra

Med det tackar vi Maria och ser fram emot en spännande liberal dag.

2 kommentarer Lägg till

  1. Sven-Eric Forsén skriver:

    Folkpartiet går i otakt med folket. Då hjälper det inte för Björklund att försöka att mopsa upp sig mot Håkan som är större och starkare. Nu kommer han – som bär efternamnet Juholt – extra laddad till på fredag. FP och Centern är mycket upprörda över Borgs frieri till Miljöpartiet. Som alla troll så spricker Alliansen i solljuset. Fast Arthursson har fått order av Maud, att hålla skenet uppe om att det är så rooligt, att tillhöra kvartetten som hotas av sprängning. Ute i landet har flera centerpartister börjat hoppas på att räddas av Juholt ur de moderata klorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s