Dagens mest progressiva inlägg

Ett stort tack till Johan Westerholm som står för dagens enda sant progressiva inlägg – där han lyckas göra Mary X Jensen, den sk Tokmoderaten och några till i högerns amoraliska bloggpatrask personligen ansvariga för dödsolyckor i arbetet.

Den värdiga sorgestund i form av en tyst minut som äger rum den 8 juni har den progressive Westerholm lyft till nästa nivå genom emotionella övertoner och understöd av nätrötterna, vilket är helt rätt. Framförallt genom det viktiga klarläggandet att varje ICKE-deltagande i behjärtansvärda aktiviteter är att betrakta som ett direkt ställningstagande för ondskan.

Jag däremot kommer att delta i denna viktiga och angelägna manifestation! Glöm aldrig: Alliansen är onda och vill se ett hårt samhälle – följaktligen är de som röstar på dem stadda i moralisk förruttnelse. Det är bara genom att oavbrutet – med hårda anklagelser om bristande moral – lyfta fram både högerns bruna historia och nutida amoraliska icke-deltagande som vi kan få den urbana medelklassen att inse sitt svek mot mänskligheten och återvända till Partiet!

PS, Det har under natten framkommit att det finns en rad Facebookgrupper som Johan Westerholm inte är med i – mot pedofili, Förintelsen, för att inte tala om alla stavningarna av Gaddafi, vilka samtliga måste täckas in. Johan ringde i går kväll och bad mig hjälpa till. Vi har skannat Facebook under natten och klickat ”gilla” som tokar. Nu sitter jag här med en grupp som handlar om att rädda äldreboendet i Saxnäs i Västerbotten – och undrar om Johan verkligen har nog politiskt kapital för att slänga ut åldringarna på gatan. (ja, myren eller vad de har däruppe)

7 kommentarer Lägg till din

  1. Denize skriver:

    Det tycker jag var en jättefin och viktig artikel av Johan Westerholm, och det är värmande att du länkar och stöttar den här. Sann solidaritet visas bäst på Facebook!

    Det som är bra med Facebook och bloggosfären är att man kan använda sig av känsloargument och inte behöver tänka så mycket på fakta. Om man lägger in tillräckligt många länkar till fakta-sidor så kan man räkna med att ingen orkar klicka på dem. Istället kan man säga att Högern har skapat ett hårt samhälle där människor slås ut för att skapa profit åt direktörer i höga hattar, och alla förstår precis vad man menar.

  2. Belsebubben skriver:

    Må dom brinna i den eviga eldens lågor, högerfolket som vill se arbetarklassen död.

  3. Jesus Christus skriver:

    Inget Facebookstöd = den Andres Död. Vad jag kan se gillar inte Johan någon Judisk Facebookgrupp. Antar att det innebär att Johan sympatiserar med nazismen och de brott mot mänskligheten som begicks under Andra världskriget. Skamligt.

  4. Christer Karlsson skriver:

    Johan W är patetisk och en lögnare. Han ”glömmer” nämligen att berätta i sitt inlägg att den stora ökningen av dödsfall på arbetplatser skedde under 2003–2006. Ökningen var då 35% och hör och häpna, ökningen skedde under socialdemokratiskt styre. Med Johan W:s egen retorik måste detta då innebära att sossarna är mordiska pervon som vill ha ihjäl vanliga arbetare. Noterbart är att antalet dödsfall minskade under Alliansen för att nå en all time low, lägsta, nivån någonsin 2009. En mindre ökning har skett 2010, vilket man inte kan dra någon slutsats av alls.

  5. klokbok skriver:

    @Belsebubben Nja, högern vill inte se arbetarklassen död. Däremot vill den se ett par byggarbetare störta mot en säker död.

    Det blir bra Youtube-videos av sånt – och när en sån letar sig in på tidningarnas sidor så kommer till sist också Netroots skriva om ”hilarious 6story drop by idiot”. Och så får S fler röster, inte minst bland förstagångsväljare (eftersom Partiet har roliga videos). Om då t ex Tokmoderaten mot förmodan _inte_ nämner något om den videon – ja då är högern inte bara amoralisk utan också helt utan humor.

    Så kan vi inte ha det.

  6. Jesus Christus skriver:

    Johan W har plötsligt fått mig att inse de fruktansvärda problem som Juholt och hela Socialdemokratin står inför. Splittringen är total, och förtroendet för den nya ledningen i botten. Juholt har endast 10351 fans på sin Facebooksida. Det innebär att hundratusentals socialdemokrater skiter i hans sociala demokrati, ser honom som förbrukningsvara och uppenbarligen struntar i om han lever eller dör. Förskräckligt. Vem ska då föra allas vår talan mot Alliansens Mörkermän?

Lämna en kommentar