Juholt dementerar

Juholt, vår Partiordförande!! har faxat in till Partikansliet och dementerat uppgifterna att han skulle ha tagit ut för mycket i ersättning för övernattningsboende i Stockholm.

”För det första rör det sig bara om 90,000 kr”, uppger Juholt, ”vilket är felräkningspengar i statens budget. Tro mig, jag vet på vilken lösan sand de där budgetarna vilar”.

"Att vara kulbo är roligt, men att endast får halva hyran betald är inte kul", uppger Juholt i ett fax på fredagsmorgonen.

”För det andra: Om bostaden delas står riksdagen endast för halva hyran. Men jag och Åsa är inte sambo, utan kulbo. När vi är tillsammans har vi kul. Är man sambo får man bara halva hyran betald, vilket självfallet inte är kul”, fortsätter vår Partiordförande!!

”För det tredje: Åsa menar att jag bullrar och tar så mycket plats att det inte är rimligt att hon skall stå för halva hyran”.

8 kommentarer Lägg till din

  1. Ing. Sven-Olof Bengtsson-Svensson-Lundin skriver:

    Det viktiga är att man tar i ordentligt, och inte håller på och tramsar med småpengar och Toblerone-kalas – sånt sticker bara i ögonen på småfolket. Juholt, en sann moderat i själ och hjärta, är välkommen hem efter avslutad infiltration och nedkämpning av den Sociala Demokratin. Man får förmoda att Landsfader står redo att dela ut en riktigt slapp björnkram.

  2. Misslyckande skriver:

    Men när det är borgare är ni så duktiga att kräva avgång? Ska Juholt få upprepa Sahlins bedrift?
    1. Sambo dömd för stuld
    2. Juholt miljonfallskärm
    3. Fifflat med 90.000

    Lite mer allvarligare än obetalda tv-licenser och svart städtjänst va?

  3. Småpengar för en politiker, -visst. -Men inte för småfolket väljarna, -och inget att skämta om!

  4. Dan skriver:

    En vanlig medborgare hade blivit polisanmäld för en sådan uppenbar fusk med bidragspengar.

  5. Jesus Christus skriver:

    Ännu ett bevis på att Högerns omänskliga värderingar håller på att rasera Sverige. Var finns solidariteten, förståelsen..? Här har Håkan efter långt letande på internet äntligen funnit en kvinna att älska. En dömd bedragerska, som sonat sitt straff. Tror Aftonbladet att det är lätt för henne att hitta ett nytt jobb i Högerns kalla samhälle? Nej, just det. Som den man han är har Håkan varit om sig och kring sig och sett till att ta väl hand om sin Kulbo. Men det är något som Högerns giriga och egoistiska företrädare inte kan förstå – de tänker bara på sig själva. Aftonbladet borde skämmas.

  6. Sven-Eric Forsén skriver:

    Man måste inse att Håkans misstag skett under Alliansens tid vid makten. En socialdemokratisk regering hade naturligtvis sett till att sådant här inte ska kunna inträffa. Och är det inte Per Westerbergs uppgift att med skärpa inpränta det regelverk som riksdagens ledamöter inte förstått? Ett talande exempel är att Annie Lööf – trots hennes juristutbildning – gått i samma av Aftonbladet gillrade fälla. Lena Mellin myser medan hyresgästerna i Västertorp fryser. Om Gud vill så blir Göran Hägglund bönhörd och sitter kvar.

  7. Åsiktsstämplarna är flitigt i farten båd´ bittida och sent,-bläckdynan behöver ständig påfyllning, -alla politiker får väl bära bördan av att ha skaffat sig förmåner på medborgarnas, -undantagandes borgarnas- bekostnad,

Lämna en kommentar