Mängdrabatt på Fredells

Fredag – och eftermiddagen går över i helg. Suhonen har just kommit upp på Partikansliet efter en tur till Fredells. Han har köpt ett större parti yxor som vi skall använda under helgens SSU IV-kurs på Bommersvik. En grupp militanta SSU:are skall få lära sig hur man genomför väljarsamtal – framförallt i situationer då väljarna har stängt dörren.

kulturarbetaren
Hah! Där fick högern! Vill man ha en skarp politisk analys skall man fråga en kulturarbetare.

Partiet har vinden i ryggen nu. Inte ens högerorgan som Dagens Industri vågar längre förtiga sanningen: att en snäll människa är en vänstermänniska. Lena Endre bekräftar idag en gammal sanning: Vill man ha en skarp politisk analys skall man fråga en kulturarbetare.

Partiets opinionsläge 3Mediestödet för Partiet är starkt, men även opinionsläget. Partiets valledare Jan Larsson har analyserat opinionsläget under perioden sedan september 1979 fram till idag och konstaterat att Partiet haft höga opinionssiffror under hela 83 procent av denna tid. Högre än i dag. Fantastiskt.

Kampen fortsätter!! Men inte länge till – snart sitter landets rättmätiga regering vid makten igen.

 

4 kommentarer Lägg till din

  1. Jesus Christus skriver:

    Gud, vilken fiiin määnniska hon är, Lena Endre, med hjärtat på rätta stället. Inte ett dugg överskattad som skådespelerska heller. Mer handgripligt snälla människor hittar vi i AFA och och RF, som vi kunde se i Uppdrag Granskning häromkvällen. Bland de självgodas skara finner vi även på en uppburen plats Pol Pot och hans Snälla Khmerer. Och snällast av dem alla var naturligtvis Josef Stalin.

    Heja Lena – vi behöver fler självrättfärdiga besserwissrar i politiken! Apropå det – längtar så efter Tre Solar 2, när kommer den?

    1. Högern trodde kanske att den tid då svensk dramaproduktion utgjordes av en mysig Lena Endre i en stor polotröja, hållandes en jättelik kopp te med bägge händer, var över – men inte minst filmatiseringen av Skumtimmen visar hur fel högerkrafterna hade. Igen.

    2. Lauritz skriver:

      Stalin var ju i alla fall snäll mot georgier. Men visst var han elak mot ryssar och kommunister, men vem är inte det numera?
      Ja, Röda Khmererna var ju snälla som massförflyttade alla kambodjaner till djungeln, annars hade de blivit bortbombade av USA. Sen begicks det kanske en del misstag där i djungeln, men vem har inte virrat bort sig i tät djungel? Allt var ytterst sett amerikanarnas fel. Numera har i alla fall Röda Khmererna som tack fått en egen autonom provins I Pailin i Kambodja, dit gamla khmerer deporteras om de skulle påträffas på annat håll i landet. Där har de skapat ett kommunistiskt paradis, där alla är snälla mot varandra. Skogsskövlingen har upphört och skogen sköts numera enligt svenska progressiva skogsplaneringsprinciper. De snälla khmererna har investerat pengarna i offentligt ägda kasinon, där alla vinner. Dessutom offrar de villigt ett och annat ben i sökandet efter gamla minor från khmer-tiden. Och de odlar inte det metangasproducerande riset, utan satsar på mungbönor, sesam, soja och majs. Jag vill dock inte rekommendera ett besök i detta progressiva land. Många progressiva som varit där har nämligen inte kommit tillbaka. Tyvärr blir det ju lätt så vid besök i paradisiska miljöer, där alla är snälla mot varandra.

      Sebbe Staxx han ville ju tortera ihjäl Jimmie Åkesson med en avbitartång, men vem vill inte det innerst inne? Men man bör dock inte säga det högt. Sebbe har blivit snällare nu efter ha blivit utskickad på sin Ånger & Kamp Tour, och vill numera bara slå honom gul och blå. Den progressiva snällheten har segrat även där!

      Ja, Tre Solar. Lena Endre var ju oerhört snäll där, som uppoffrande tog hand om sin opiumberoende man. Det är nog inte många med östermalmsdialekt och medeltida kläder som skulle göra det. Ser också fram emot ett Tre Solar 2. där den progressiva snällheten når nya, oanade höjder!

  2. David H skriver:

    Du borde bli opinionsanalytiker på Aftonbladets politiksajt politruksm.se. Partihistorien är bra och framtiden ännu bättre, statistiskt sett.

    Efter 8 år i opposition under en högerregering och med utdragen lågkonjunktur i världen och arbetslöshet i Sverige så är dagens 32% en orimligt låg siffra för partiet. Sannolikheten att det till slut blir kring 40% i valresultat ligger på ungefär 83%.

Lämna en kommentar