Sven-Erland dementerar

Jag vill med bestämdhet dementera de rykten som är i svang i borgarpressen idag (DN och DI). Det är inte alls så att Löfven fått en katastrofal första månad och framförallt har skattebetalarna inte alls betalt ett högt pris.

Den stoppade Förbifarten kostar ungefär en misslyckad vårdcentralutförsäljning – per dag.

Det är billigt för att få tillbaka Landets Rättmätiga Regering!!

3 kommentarer Lägg till din

  1. Martin skriver:

    Sen är det ju bara rasistiska SD-sympatisörer som tycket att Kulturministern börjat svagt. Landets journalister måste naturligtvis veta hut att de får aldrig anklaga en sittande S-märkt regering för någonting negativt. Än sen om Kulturministern ger en 2 minuters telefonintervju när tidigare S och Alliansministrar ger timmar i personliga samtal? Det är upp till LO….jag menar Stef…. Jag menar naturligtvis ingen alls att bestämma hur sådant ska regleras.

  2. cuben skriver:

    Om vi inte bygger Förbifarten så kommer fallen av tunnelseende minska i framtiden hörde jag Romson bestämma. Där ligger nog den stora fördelen och då behöver vi inga vårdcentraler längre. Logiken är solklar som alltid när det gäller (mp).

  3. David H skriver:

    Borgarpressen gör som de alltid gör, illviligt försöker de förlöjliga det Partiet gör. Trist nog har de lyckats få med sig Byggnads, av alla, i sina attacker mot regeringen.

    De frågar: Varför stoppar man Förbifartsbygget i 7-8 månader när det redan står klart att Stockholms Läns Landsting redan säger nej till omförhandling vilket enligt S-Mp-överenskommelsen innbär att Förbifarten kommer byggas utan förändringar? Det är en helt onödig fördyring?
    Knappast. Vad det handlar om är att miljöpartisterna i regeringen med ska kunna se sina medlemmar i ögonen och säga ”- vi försökte i alla fall (halvhjärtat) stoppa projektet”. Det är värt minst en halv miljard kronor.

    Byggnads borde förstå det här. Vi ligger nu på plus mot miljömupparna

Lämna en kommentar