En klassförrädare på Stureplan

Jag bloggar idag live från Stureplans Socialdemokratiska förening. I föreningens lokal på Riche har jag stött på klassförrädaren Erik Laakso – känd från Primegate – som just har beställt in en s.k. Bodströmare, en hamburgare. Laakso är en sann Partikamrat och det är med glädje jag genomför en live-intervju.

Erik Laakso har just fått in sin Bodströmare på Riche

Är det någon särskild anledning till till att du är i Stockholm idag?

EL: Jag har varit runt lite i Sturegallerian, men inser att priserna är för höga för oss landsortsbor – även sedan jag försökt få jobbet som kapitalets lakej. Sen är det en grej i Partiet i eftermiddag som jag tänkte gå på.

Du är känd inom Partiet som högersosse – och jag vill som progressiv kraft välkomna dig hit till Stureplan och på förhand tacka dig för att din oegennyttiga insats att hjälpa Partiet att attrahera den urbana medelklassen.

EL: Oegennyttig. Skojar du?!? Jag kommer att tokfakturera SKL för varenda minut. De har så dålig fakturakontroll så det brukar bara vara att dra på.

Hur skall Partiet lyckas attrahera storstadsväljaren?

EL: Min ambition är framförallt att vrida Partiet rejält åt höger, men det är svårt i en så genuint konservativ organisation som Rörelsen. Planen är därför att ta Lantmannapartiets program från  1888 och få extrakongressen att anta det som ett medskick till den nya Partiledningen. På så sätt kombineras det bästa av två världar: Gräsrötterna får konservatism och den urbana medelklassen får förnyelse (dvs högersväng).

Med detta tackar vi Erik Laakso.

EL: Tack själv. Vart skickar jag fakturan?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s