Oseriösa angrepp mot Landets Rättmätiga Regering

Vårbudgeten presenteras och det väntade häcklandet från högern uteblir inte. Redan det faktum att Magda inte tar någon budgetpromenad har väckt munterhet i högerleden – som om budgeten tynger både landet och finansministern.

Borgerlighetens debila debattörer förstår inte den kärlek till landet och Partiet som genomsyrar statsråden och deras arbete. De förstår inte hur mycket känslor som investerats i budgeten.

Reaktionerna på regeringens generösa satsning på skolbyggnader har varit nästan löjligt negativa. Enligt mina beräkningar, baserade på SCB:s siffror för byggkostnad per kvadratmeter, räcker de hundra miljonerna till hela 13,7 kvadratmeter skola per kommun.

Det kan man göra ett mindre fikarum av. En plats att dra sig undan till en stund, för lite lugn och ro – det kan lärarna behöva!

(Såvida man inte delar ut pengarna i förhållande till befolkningen, då får Sveriges minsta kommun, Bjurholm i Västerbotten, ca 1 kvadratmeter, vilket skulle ge en välbehövlig extra garderob i lärarrummet)

Dagens besked om satsningar på nyanlända gör att mittenväljaren inte längre behöver vara en apatisk flyktingmottagare. 500 miljoner kr, det är årskostnaden för hela 500 av de 30 000 ensamkommande flyktingbarnen!!

Exporten går bra – Volvo går som en Tesla. Alla siffror pekar uppåt, med undantag för nationalekonomistisk käbbel som BNP per capita och avståndet till budgettaket!

Där fick Spotify!

Kampen fortsätter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s