Till och med ett vegetariskt alternativ

Klockan är snart tre här – och festen såväl som live bloggandet fortsätter. (Det gäller inte bara mig: Överste Nätrot, Johan Westerholm har suttit klistrad vid laptopen hela kvällen).

Jag kan i denna stund rapportera live hur Håkan Juholt, vår Partiordförande!! håller på att ordna sen vickning åt 5000 deltagare med endast resterna av en ugnstekt laxfile. Och det inkluderade till och med ett vegetariskt alternativ. (Ja, sen var det någon som bara åt hCG-diet också, men henne struntade vi i)

Kalmar-distriktets SSU-ordförande Emma Frost har i natt en utomkroppslig upplevelse. "Jag kände mustaschen mot min kind när han kramade mig" uppger hon.

Emma Frost, SSU-ordförande från Kalmar klättrade upp på ett bord, höjde händerna mot…ja, om det var mot himlen eller mot den stora bilden av Olof Palme som hamnat på sned vid ena kortväggen skall vara osagt….och utropade: ”Jag har en utomkroppslig upplevelse”

Vi har förgäves försökt nå pastor Ulf Ekman för en kommentar men han slängde luren i örat med orden: ”vad är det för märkligt med detta – det inträffar varje gång jag dyker upp på ett möte”.

2 kommentarer Lägg till

  1. Jesus Christus skriver:

    Håkan är vår nye frälsare och idol. Männen vill vara som Han. Kvinnorna vill öppna bladen på blomman de fått av Gud. Hallelujah!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s