Olof Palme smyger i korridorerna

Jag har använt denna bild på mitt alternativa nyckelkort.

Lördag förmiddag – på väg in på Partikansliet upptäckte jag att mitt nyckelkort inte fungerade. Det är inget att oroa sig över, Bodströms bok har rivit upp en del damm i Partiet och falangstriderna har tillfälligt fått förnyad energi.

Utestängd stod jag dock på Sveavägen och undrade vem som inaktiverat mitt kort. Kan det vara Veronica ”Willy Wonkan” Palm som hämnas för de positiva ord om klassförrädaren Niklas Nordström som råkade undslippa mig häromdagen? Eller Carin som fått för sig att jag tillhör Bodström-falangen och måste hållas i karantän till dess Juholt, vår Partiordförande!! fått fotfäste igen?

Jag sitter hursomhelst här på mitt rum på kansliet och reflekterar över saken. Det är alltid angeläget att vi håller frågan levande: Vilka är riktiga socialdemokrater – och vilka borde egentligen uteslutas?

Ja, jag hade naturligtvis inga svårigheter att komma in: Jag har förutsett situationer som denna och har tryckt ut ett tiotal nyckelkort i namnet Olof Palme. Ingen här vågar inaktivera ett nyckelkort med det namnet.

2 kommentarer Lägg till

  1. Sven-Eric Forsén skriver:

    Är det månne Mitt i steget .. som – på eget bevåg – återupplivat Sven-Erland Västros blogg?

  2. Sven-Erland skriver:

    Men Sven-Eric, nu skall vi väl ändå vara civiliserade. Westerholm kan ju inte ens skriva. Jag försöker – som många andra – tolka Johan Westerholms prosa – och samtidigt karaktärisera den. När jag i ett blogginlägg nyligen kom fram till ”ständigt nyskapande meningsbyggaren” kände jag mig hyggligt nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s