Juholt dementerar

Juholt, vår Partiordförande!! har faxat in till Partikansliet och dementerat uppgiften att han ändrade Partiets skuggbudget en halvtimme innan den presenterades, trots att de politiska tjänstemännen skulle ha protesterat och sagt att detta inte var gjort i en handvändning.

”Dumheter, så går inte budgetarbetet till”, uppger Juholt, ”Jag talade med Sven-Erland en stund före det att budgeten skulle presenteras – och han sa att ändringen med a-kassan var gjord i en handvändning”.

8 kommentarer Lägg till din

  1. Sven-Eric Forsén skriver:

    Dagens Industris sagesman berättar sagor om vårt partis budgetarbete. Naturligtvis har det gått scyst till. Det kan Tommy Waidler sätta sin fina villa i pant på. Och vem tror väl att denne intelligente och varmhjärtade man skulle offra både sin bostad,barn och hustru? Något som bara skulle applåderas av den illasinnade borgerliga pressen och Lena Mellin.

  2. Martin skriver:

    Det har besannats, vad vi hela tiden anat.

    I en handvändning.
    Im Handumdrehen.
    In the twinkling of an eye.
    En un rien de temps.

    På alla språk lika. En budget kan ändras inom bråkdel av sekund.
    När ska de politiska tjänstemännen komma till insikt?

  3. observer61 skriver:

    Nu måste vi vända budgetblad för nya blunder. Jag menar alltså vår trogna Katrine Kielos om vår huvudmotståndaren – den hjärtlöse Reinfeldt. Mannen som blundar för allt vi står för.

    Välfärdsfrågorna!!!

    Där skall vi sätta in stöten. Genom att påvisa hur våra kommuner trots regeringens politik – kan svara upp på det bästa sätt och som ger vår store ledare Kim Håk Juh högsta förtoendet, minst 99%.

    Det är bara sätta i gång på Sveavägen 68 – sätt Kieloskans snöboll i rullning.

  4. Partivän skriver:

    Om Sven-Erland, med sin stora erfarenhet av partiarbete och som verkar styra med järnhand över partikansliet, sagt vår käre Partiordförande att ändringen i skuggbudgeten var gjord i en handvändning är väl inte denna fråga något mer att orda om. Tvärtom vittnar det om vår käre Partiordförandes stora respekt för att varje fråga måste beredas på ett vederhäftigt sätt. Vår käre Partiordförande har gjort alldeles rätt och det är bara en massa elaka människor, betalda av den där dumma högerpressen, som påstår nåt annat.

    Man undrar ju lite om den där elaka människan Ylva, som var så dum mot vår käre Partiordförande i söndags, är iblandad.

    Nä nu orkar jag inte skriva mer utan måste fortsätta att gråta över att så många är så nedriga mot vår store Partiordförande.

  5. magelungen skriver:

    Så länge som partiledaren hellre lyssnar på Motpåven Sven-Erland framför Motprogressivisten Ylva så är det ingen fara för den sociala demokratin och valsegern 2014 ligger lika säkert i en ask, som den gjort när Juholt valdes till partiordförande.

    Det bästa partiledarvalet för SAP hade onekligen varit ett dubbelkommando med Sven-Erland, Veronica Palm och den unge Olof Palme, men Håkan och Carin är ett strongt ledarteam.

  6. Sten skriver:

    Är det någon som vet var Vår Partiordförande!! har tagit vägen? Ryktet säger att han är icke nåbar och utomlands, dock med tillgång till fax? Även hela VU inklusive Vår Partisekretare och Bästa Andnor verkar vara i radioskugga just nu. Ja, mobiltäckningen är ju en katastrof och det gäller förresten hela världen, här måste vi lyssna in och visa att vi vill mer än så.
    Ett annat rykte säger att vår ledning har åkt på en team-building-slash-professional-coaching konferens i Pyongyang alternativt Des-Moines, Iowa. Jag tycker i alla fall att det känns otäckt med denna tystnad samtidigt som krypskyttar och ulvar i fårakläder får spaltmeter av uppmärksamhet i borgarpressen. Var är mina ledare?

  7. Jesus Christus skriver:

    Journalisterna HATAR Håkan. Och att Hata är så långt från våra Progressiva, Varma och Medmänskliga Värderingar man kan komma. Borgar-journalisterna skola Brinna i sitt Kapitalistiska Helvete en vacker dag. Enligt Tommy var det bara hitte-på alltsammans som DI skrev. Håkan ÄR en Stor Ledare. Det spelar ingen roll hur ofta Högermedia ljuger och upprepar sina osanningar – Håkan är den Smorde. I Rättvisans, Solidaritetens och den Heliga Beskattningens namn. Amen.
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/johanhakelius/article14164849.ab

  8. Lars Smed skriver:

    Vilken tur du haft som fått lägehet genom Partiet så du slipper beblanda dig med folket i förorten. Var bor dian väljare?

Lämna en kommentar