Nazism-fascismen är det nya bruna

Vi har samlats här på Regeringskansliet, i Nuderska rummet på plan 7, för att diskutera hur socialdemokratin skall förhålla sig till det nya nazistiska Europa. Många har hört av sig hit till RK och menar att Europa går en ljusnande framtid till mötes: Varje högerextremist har ju en intensivt brinnande låga inom sig.

Några frågor på dagordningen var:

  1. Varför kallar vi fortfarande, år 2016, denna dag för Fars dag? Har användandet av ordet ”far” bidragit till att normalisera SD?
  2. Är de tyska neonazisterna på det klara med att det är vi i Skandinavien som är de verkliga übermenschen? Att det är vi som är arvtagare till vikingarna och de teutonska riddarna. Ja, kanske inte den svenska polisen, men alla de etniskt svenska män vars julgran inte brann upp. (De som drabbades av det sistnämnda får skylla sig själva i denna förändringens tidevarv) Tyskar är väl egentligen ett slags slavfolk vars uppgift det är att tillverka de fordon som svenska män skall föra fram över patriarkaliskt snöröjda autostrador. Jag gavs i uppdrag att mejla Frank Franz i NPD för att klargöra läget.
  3. Antisemitism är fruktansvärt. Nordiska motståndsrörelsen demonstrerar i Stockholm – och nu ser vi följderna: Malmö har blivit världens mest antisemitiska stad. En stad till vilken Obama känt sig tvungen att skicka särskilda sändebud. Vad gör regeringen? Ardalan har fått i uppdrag att besvara frågan.
  4. Motdemonstranterna nere på Mynttorget igår verkar helt ha övergivit den överenskomna strategin. De skanderade ”hela Stockholm hatar rasister” och ”inga rasister på våra gator”. Vår linje för att blocka SD är ju att hela Stockholm BESTÅR av rasister och att gatorna är fulla av dem. Men så är det med bråkstakarna i organisationen – odisciplinerade. Man förstår att Adolf till slut lät eliminera Ernst Röhm. Ardalan har fått i uppdrag att ta dem i örat.
  5. Hur skall Partiet förhålla sig till den historiska determinism som råder i Europa. Eller mer konkret: När SD får 51 procent i valet 2018 – hur säkrar vi att de stödjer en socialdemokratisk minoritetsregering? Någon föreslog att vi, i gengäld för deras stöd, skulle lova dem att återinföra Ingvar Carlssons migrationspolitik. Vi enades om detta, efter en längre diskussion. Flera menade att vi först borde försöka blidka Sverigedemokraterna med filtar och glaspärlor.

Kampen fortsätter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s