The Donald på sitt första statsbesök i Sverige

Det är hög tid att vi bjuder in The Donald till Sverige, på statsbesök. Här på Regeringskansliet är planeringen i full gång. Det börjar bra: Kungen och Noppe tar emot på Slottet. Kungen förklarar för The Donald att när man är kung, eller någon av Kungens vänner, så låter de en göra det. Efter middagen alltså, till kaffet. Grip tag i valfri anatomisk detalj.

”A real page-turner, as we say in Sweden”, förklarar Kungen.

The Donald blir överförtjust och berättar efteråt för pressen att Sverige och USA alltid varit vänner – och att 1000 amerikanska marinsoldater skall förläggas i Fårösund.

”That Putin guy can go and BEEP himself. He’s not even royalty. What an idiot!”

Sedan följer en bred twitterattack från Margot om tjocka lager av vita män och att Hillary är USA:s egentliga president, vilken håller The Donald vaken hela natten med twittrande. Först vid femtiden får han en stunds sömn i sviten på Hotell Hitler, det sk Grand Hôtel.

Nästa dag följer lunchen i Rosenbad, där Stefan, vår Partiordförande!! välkomnar ”Mr Sanders” och förklarar att världen behöver fler ledare som vågar stå upp för vad de tror på. The Donald twittrar ut: ”Good looking US ambassador here. A bit old. Must replace her with younger model. Great legs though. I tell you”

Efter lunchen lånar drottningen ut sin hovfrisör till The Donald som kan borda Hair Force One i lagom tid till att folk har vaknat på Östkusten och det är dags att börja twittra.

Samtliga svenska län utom Stockholms rasar i sociala media och menar att Sverige är mer än Stockholm, varför The Donald borde ha besökt dem – men presidenten själv åker hem nöjd och vänligt inställd till Sverige, efter att både ha träffat en likasinnad samt fyrat av några välformulerade tweets till den där uppnosiga, vad hon nu hette. Wallstrom. Wall… inte så dumt ändå, man kanske skulle sätta upp Sverige över länder som vi inte sänker med tullmurar. They’re great people. Great. I tell you.

Rudy Giuliani twittrar tillbaka och påpekar att Sverige är en socialistdiktatur. The Donald svarar: ”They have a King. Can’t be commies. Idiot!”

Kampen fortsätter!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s